Köszöntjük a Gépész-Tér kft. honlapján!

Cégünk 2008-ban alakult Pécsett. A cég alapításakor elsődleges megoldandó feladatnak tűztük ki a Kőház zRT. beruházásainak gépészeti lebonyolítását. Idővel lehetőségünk adódott más beruházókat is igényeiknek megfelelően kiszolgálni. A beruházás méretétől és témájától függetlenül törekszünk a maximális megrendelői, vevői elégedettségre.  Fő tevékenységi körünk ipari létesítmények, társasházak, közintézmények, családi házak, lakások teljeskörű gépészetének kivitelezése.  

Tevékenységi köreink:

-          Víz-, gáz-, fűtésszerelés

-          Megújuló energia felhasználása

-          Napkollektor telepítése

-          Hőszivattyú telepítése

-          Épületenergetika készítése

-          Épületgépész műszaki ellenőrzés

 

Néhány szó a gondolkodásunkról!

Hazánkban a fajlagos energiafelhasználás jóval magasabb a gazdaságilag előrébb lévő országokénál. Természetesen ez azt jelenti, hogy a fokozott takarékosság erősítésében óriási tartalékok vannak.

Vállalkozásunk ezt látva célirányosan törekszik - akár új rendszerek kiépítése, akár meglévő rendszerek korszerűsítése területén - energia hatékony megoldásokra.

Ilyen irányú céljainkat a beruházás előkészítésekor, kezdésekor minden esetben jelezzük, de elmaradása esetén hiába valósítjuk meg a beruházást gyorsan, hatékonyan, minden előírást betartva, ha a rendszer az üzemeltetés során nem hatékony, pazarló, akkor a fenntartási idő alatti költségek miatt megrendelőnk hátrányos helyzetbe kerülhet a maga piacán.

Az új megoldásokat, technológiákat minden esetben előnybe részesítjük, de feltétlen törekszünk ezek kiegyensúlyozott alkalmazására. Fontos szempont az ár/megtérülés arányszám.

Hogy a fent leírtaknak megfeleljünk kollégáink rendszeres továbbképzésen vesznek részt legyen szó egy új szigeteléstechnikai megoldásról vagy alternatív rendszerek telepítéséről.